Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

A kések gyártása mellett a szolgáltatás körbe tartozik a kések garanciális vagy egyéb nem tőlünk származó kés javítása is. Ha önnek van olyan kése bicskája, ami családi ereklye, örökségből fenn maradt, melyhez megannyi szép emlék társul az ilyen kések javításával, rekonstrukciójával is foglalkozunk.

 Valamit kések (háztartási,- húsipari,- szakácskések), ollók (háztartási,- körömvágó,- bőrvágó, szabó,- fodrász,- metsző,- sövénynyíró, állatnyíró ollók) élezése esetén forduljon hozzánk bizalommal. Hajvágó gépek, kutya vagy egyéb állat kozmetikai nyírógépek szakszerű élezésével is foglalkozunk. Pedikűr, manikűrös vállalkozásokban nem lehetnek életlen eszközök. Az ilyen specifikus készletek élezése kapcsán is keressenek fel bennünket. Az élezéseket gyorsan, az Önhöz elvárásához igazítjuk.

Műhelyünk több mint 100 éves. Magyarországon ritkaság számba megy, hogy egy ilyen antik környezetben folynak napjainkban is a munkálatok. Látogasson el hozzánk és mi megmutatjuk, hogy is készítették a késeket hajdanán. Előre egyeztetett időpont alapján turistacsoportokat is szívesen fogadunk.

 

   

Lap teteje

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva - Belencsák István.