Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Üdvözlöm az oldalon!

1904-ben néhai Belencsák Mihály útjára indította a Belencsák brand-et. Családunkra jellemző, hogy a szakmai tapasztalat apáról fiúra száll.

Generációk óta kiváló minőségű, hagyományos kézműves technológia mellett készítjük a termékeinket, válogatott prémium kategóriás alapanyagokból.

Vállalkozásunk célja, hogy az Ön igényeit a lehető legszélesebb körben kiszolgálja.Palettánkon megtalálhatóak: a tradicionális magyar bicskák, konyhakések, vadásztőrök, kertészeti kések. Dinamikusan fejlődő vállalkozás révén a meglévő kollekció mellett újabb és újabb termékekkel szeretnénk megörveztetni célközönségünk.  

Késeink minősített darabok. Az értékelést a Hagyományok Háza szakmai bizottsága végzi. A szakértő zsűri tagjai Magyarország legelismertebb szaktekintélyei.

Nálunk fontos az elégedett ügyfél, ezért létezik az úgynevezett „utógondozás”. A kereskedésektől eltérően a vásárlással nálunk nem szakadt meg a kapcsolat kliensünk és közöttünk.

Törekszünk a folyamatosan változó piaci igényekkel lépest tartani, hogy magas szintű termékek álljanak a vevőkör rendelkezésére. 

 

 
 
 
 

Lap teteje

Copyright © 2015. Minden jog fenntartva - Belencsák István.